Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія РЕШЕТНІК провела робочу зустріч із в.о. керівника Дністровської районної філії  ДУ «Чернівецький  обласний  центр  контролю  та  профілактики  хвороб Міністерства охорони здоров’я

Дата: 03.03.2023 12:21
Кількість переглядів: 61

🔔  Всього в епідемічному сезоні 2022-2023 років за даними рутинного епідеміологічного нагляду  на адміністративній території району  спостерігався низький рівень інтенсивності епідемічного процесу.
➡️Проте за попередній тиждень зареєстровано ріст захворювань в територіальних громадах Сокирянщини. За результатами лабораторних досліджень матеріалу від хворих з ГРВІ  виявлено вірус грипу типу А.
👉Щоб уникнути небезпечних наслідків, уникайте надмірного використання ліків та бездоказових методів для лікування чи профілактики грипу та ГРЗ, особливо – у дітей. На сьогодні не доведено ефективність таких методів, як теплові процедури, фітотерапія, вітаміни, інтерферони, гомеопатичні препарати, антибіотики для профілактики.
 🚑 Пам’ятайте, раннє розпізнавання небезпечних ознак є надзвичайно важливим. Саме тому для постановки діагнозу необхідно звернутися до лікаря, який призначить лікування та буде контролювати стан вашого здоров’я чи здоров’я вашої дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь