Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Буковині працює 31 спеціалізований кар’єрний радник з питань інклюзивного працевлаштування

Дата: 04.02.2022 11:53
Кількість переглядів: 132

Із січня 2022 року у всіх філіях Чернівецького обласного центру зайнятості працюють спеціалізовані кар’єрні радники з питань інклюзивного працевлаштування. Це – співробітники центру зайнятості, які забезпечують організацію надання послуг зареєстрованим безробітним з низькими можливостями працевлаштування, здійснюють супровід таких осіб під час пошуку роботи та після її отримання.

У Чернівецькій обласній службі зайнятості працює 31 спеціалізований кар’єрний радник з питань інклюзивного працевлаштування. Це фахівці, які можуть провести у разі потреби психологічну діагностику, співбесіду для підвищення мотивації до працевлаштування та підвищення самооцінки. А також організують та проведуть групові чи індивідуальні заняття для подолання психологічних бар’єрів, які перешкоджають працевлаштуванню та проходженню співбесіди.

Для ефективного працевлаштування осіб ці фахівці тісно співпрацюють з консультантом роботодавця, у разі потреби можуть залучати допоміжних спеціалістів.

Для сприяння працевлаштуванню фахівці можуть залучати, у разі потреби, членів сім’ї та близьких родичів особи з інвалідністю, а також громадські об’єднання осіб з інвалідністю.

Спеціалізовані кар’єрні радники з питань інклюзивного працевлаштування можуть супроводжувати безробітного під час співбесід у роботодавця та представляти інтереси перед працедавцем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь