Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

10 лютого, в залі засідань районної ради відбувся публічний звіт голови районної державної адміністрації Олега МЕЛЬНИЧУКА

Дата: 10.02.2022 16:36
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

На виконання ст. 45 Закону України «Про державну службу», згідно з Типовим порядком проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади, затвердженого наказом Національного агентства України з питань державної служби від 20.12.2016 № 277 (зі змінами), з метою інформування громадськості про результати діяльності районної державної адміністрації за підсумками минулого року, 10 лютого, в залі засідань районної ради відбувся публічний звіт голови районної державної адміністрації Олега МЕЛЬНИЧУКА.

В заході взяли участь представники підприємств, установ та організацій району, депутати місцевих рад, міські, селищний, сільські голови, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На початку зібрання Олег МЕЛЬНИЧУК зазначив, що діяльність Дністровської районної державної адміністрації здійснюється в умовах завершення реформування системи державного управління та місцевого самоврядування. Основні напрями роботи райдержадміністрації ґрунтуються на принципах відповідальності перед людиною і державою за свою діяльність, верховенства права, законності, пріоритетності прав людини, гласності, поєднання державних і місцевих інтересів. Районна державна адміністрація у 2021 році спрямовувала свою діяльність на виконання положень Конституції України та Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про державну службу», «Про запобігання корупції», забезпечення реалізації заходів, визначених актами Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня, обласної державної адміністрації та власних розпорядчих документів.

Під час звіту очільник виконавчої влади району, використовуючи презентацію «Публічний звіт голови Дністровської районної державної адміністрації за 2021 рік», схарактеризував роботу райдержадміністрації впродовж минулого року, детально зупинившись на бюджетних питаннях, дотриманні вимог законодавства, соціальному захисті населення, охороні дитинства, попередження і подолання дитячої бездоглядності, окреслив реалізацію на території району реформ, Програм та проектів, ініційованих Президентом України та Урядом України.

На завершення доповіді голова районної державної адміністрації Олег МЕЛЬНИЧУК зазначив: «Розуміємося, що результатом реформи з децентралізації влади в Україні має стати формування нової демократичної моделі управління, зорієнтованої на посиленні ролі територіальних громад, що дає змогу їм отримати значний об'єм владних повноважень та контроль над власними справами.»

Після закінчення звіту голови районної державної адміністрації усі бажаючі мали можливість поставити питання Олегу МЕЛЬНИЧУКУ та отримати вичерпні відповіді на них.

Зі звітом голови районної державної адміністрації за підсумками роботи у 2021 році та аналітично-інформаційними матеріалами до нього, можна ознайомитись на офіційному вебсайті Дністровської райдержадміністрації (https://dnistrovska-rda.gov.ua).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь