Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови районної державної адміністрації Олега МЕЛЬНИЧУКА з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 08:58
Кількість переглядів: 115

Фото без опису15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33 річниця виведення військ з Афганістану. В цей день ми віддаємо данину поваги мужності і героїзму воїнів-афганців та їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.

В Дністровському районі сьогодні мешкає 315 учасників бойових дій на території інших держав, з них 192 воїни-афганці. Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. Вони, як ніхто, знають справжню ціну війни і миру, усвідомлюють свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

Особливі слова вітань адресую ветеранам і учасникам бойових дій, які і сьогодні в строю, які достойно виконують свій службовий обов’язок в зоні військових дій на сході нашої країни.

З глибокою шаною згадуємо сьогодні усіх, хто загинув під час виконання свого інтернаціонального обов’язку за межами України. Світла їм пам'ять та людська шана.

Від щирого серця бажаю вам здоров’я, щастя, добра, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою,

голова районної

державної адміністрації                                           Олег МЕЛЬНИЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь