Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови районної державної адміністрації Олега МЕЛЬНИЧУКА з нагоди відзначення Дня Небесної Сотні

Дата: 20.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 374

Фото без описуШановні жителі Дністровського району!

         В ці лютневі дні наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.    

       Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України, серед них і мешканці нашого району, боролися з режимом Януковича, йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами, не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для  своєї держави.

    Вони – Герої, бо Герой – це той, хто не шкодує себе заради інших. Ми всі в боргу перед цими людьми - і тими, хто вцілів, і тими, хто утворив Небесну Сотню та спостерігає за нами із небес.

     То ж схилімо голови в скорботній хвилині мовчання перед жертовним подвигом Героїв Небесної Сотні, всіх захисників України, які віддали своє життя за нову і демократичну Україну.

     Тоді, в 2014 році ми не знали, який підступний ворог стоїть проти нас. І що постріли снайперів на Майдані, були фактично першими пострілами агресора в душу нашої держави. Тоді ми не знали, що ще не раз доведеться приймати нерівний бій, що це тільки початок людських втрат.

      Але Революція Гідності змінила кожного з нас, український народ вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості. Ми навчилися бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху. Приклад тому – героїчний захист українськими воїнами східних рубежів країни.

    Вірю, що жертви Небесної Сотні були недаремними. Своїм життям вони дали шанс збудувати нову демократичну правову державу, адже наше майбутнє, в наших руках.

      Будьмо гідними ідеалів, за які полягли воїни Небесної Сотні, гідними тих кращих синів і дочок України, котрі поклали життя за рідну землю, народ та нашу державу. Герої не вмирають! Вони завжди будуть в наших серцях.

                  Слава Україні!   Героям Слава !

 

З повагою,

голова районної

державної адміністрації                                                        Олег МЕЛЬНИЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь