Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної державної адміністрації Олег МЕЛЬНИЧУК та його перший заступник Роман МАЛИШ вшанували пам’ять героїв загиблих за свободу, незалежність та європейський вибір України

Дата: 18.02.2022 12:41
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Голова районної державної адміністрації Олег МЕЛЬНИЧУК та його перший заступник Роман МАЛИШ вшанували пам’ять героїв загиблих за свободу, незалежність та європейський вибір України, які вийшли на мирний протест і були вбиті кулями снайперів в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.

Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими ангелами-охоронцями на небесах.

В пам’ять про загиблих героїв – патріотів під пісню-реквієм «Пливе кача по Тисині» відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та кельменчан Олександра ПАЛАМАРЯ і Сергія КОВАЛЬЧУКА, які поклали своє життя на вівтар свободи і незалежності держави на сході України.

Пам’ятаючи повсякчас про самовідданий подвиг загиблих учасників Революції Гідності, учасників АТО/ООС ми своїми помислами, вчинками та діями повинні продовжити справу їхнього життя, а саме – побудувати вільну, заможну, демократичну європейську державу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь