Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вступ 2022: скільки осіб сформували реєстраційні картки для участі в НМТ

Дата: 02.05.2022 12:53
Кількість переглядів: 92

Український центр оцінювання якості освіти завершив опрацювання реєстраційних форм на участь в національному мультипредметному тесті. За період з 1 лютого до 19 квітня для участі в НМТ сформували реєстраційні картки 402 527 осіб. Понад 346 тис. комплектів реєстраційних документів надійшли з регіональних центрів якості освіти та були опрацьовані.

Про це повідомляє МОН.

Особи, які створили реєстраційні картки, ще не є учасниками НМТ, адже для участі в тестуванні важливо підтвердити своє бажання брати участь у НМТ на інформаційній сторінці. Також у цьому сервісі потрібно буде повідомити організаторам про те, у якому регіоні учасник перебуватиме в липні.

Інформаційна сторінка – спеціальний сервіс на сайті УЦОЯО, вхід у який здійснюється за номером і PIN-кодом. Учасники, які встигли отримати Сертифікат учасника ЗНО, мають доступ до своєї сторінки уже зараз. Інші ж зареєстровані особи невдовзі отримають SMS із даними для входу на інформаційну сторінку. Якщо ж учасники не отримають цих відомостей, то з 12 до 19 травня працюватиме спеціальна гаряча лінія, де можна буде дізнатися номер і PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.

Особи, які не зареєструвалися упродовж 1 лютого – 19 квітня, зможуть це зробити в червні, коли відбуватиметься додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії НМТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь