Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Уряд скасував обмеження щодо строків тимчасового перебування на території України для акредитованих представників іноземних ЗМІ

Дата: 02.06.2022 08:52
Кількість переглядів: 98

27 травня 2022 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 627 «Деякі питання перебування на території України іноземців та осіб без громадянства, які прибули в Україну для роботи кореспондентом або представником іноземних засобів масової інформації».

Постановою передбачено, що на період воєнного стану та протягом 30 днів після його скасування чи припинення, до іноземців та осіб без громадянства, які прибули в Україну для роботи кореспондентами або представниками іноземних засобів масової інформації, не будуть застосовуватися обмеження* щодо строків тимчасового перебування на території України. Для цього іноземним журналістам буде потрібно в установленому порядку пройти акредитацію представників ЗМІ під час правового режиму воєнного стану.

Відповідно до прийнятої постанови, Міністерство оборони постійно інформуватиме Адміністрацію Державної прикордонної служби та Державну міграційну службу про представників засобів масової інформації, які в установленому порядку пройшли акредитацію.

____________

* Йдеться про обмеження, установлені пунктом 2 Порядку продовження строку перебування та продовження або скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2012 р. № 150.

Прес-служба ДМС України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь