Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Осачук взяв участь у політичному телешоу на німецькому каналі ARD

Дата: 09.06.2022 10:42
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Війна росії проти України – це не регіональний конфлікт, не етнічне чи релігійне протистояння між народами та сусідніми країнами.

Це справді виклик загальній системі безпеки не лише в Європі, а й у цілому світі. Такі теми обговорювали у політичному телешоу «Maischberger» на каналі ARD Mediathek & Das Erste, у якому взяв участь начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук.

Спікерами програми також стали федеральний міністр фінансів Крістіан Лінднер та професор міжнародної політики та військовий експерт Мюнхенського університету Федеральних Збройних Сил Карло Масала.

«Тільки якщо путін зазнає низки поразок на полі бою, якщо він відчує силу української армії, підтриманої західною зброєю, усвідомить, що в нього нема виходу, навіть військового. Поки у нього не закінчиться сировина і він зможе мобілізовувати мільйони, ця війна триватиме», – сказав Сергій Осачук.

Начальник ОВА також закликав західних лідерів не вести телефонних розмов із путіним, адже це фактично бесіди з убивцею, який хоче перетворити Європу на руїну.

«Закликаю вас об’єднати Європу ментально і духовно та по-справжньому відстоювати власні цінності», – підсумував Сергій Осачук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь