Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжує працювати спостережна комісія Дністровської райдержадміністрації

Дата: 30.06.2022 16:25
Кількість переглядів: 93

 

Фото без описуВідповідно до розпорядження Дністровської районної державної адміністрації від  12.05.2021 року № 92 «Про  затвердження  Положення про  спостережну комісію районної державної адміністрації» та розпорядження Дністровської районної державної адміністрації від  31.08.2021 року № 150 «Про внесення змін до розпорядження районної державної адміністрації від 12.05.2021 року № 92» продовжує працювати спостережна комісія Дністровської райдержадміністрації.

Так, впродовж І півріччя 2022 року організація роботи комісії здійснювалася відповідно до затвердженого плану роботи спостережної комісії райдержадміністрації на 2022 рік.  Однією з форм роботи спостережної комісії залишається проведення засідань. Протягом звітного періоду відбулося 3 засідання, на яких розглянуто 16 питань, з них 7 – щодо можливості умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, 8 – щодо можливості помилування. За результатам розгляду прийнято відповідні рішення.  1 засідання проведено безпосередньо на базі ДУ «Сокирянська виправна колонія», в ході якого, окрім питань порядку денного, ознайомлено з діяльністю закладу. З березня 2022 року повноваження керівника комісії, в зв’язку з кадровими змінами, виконує заступник голови спостережної комісії. Заступником голови, секретарем  та членами комісії опрацьовано матеріали справ засуджених, які відбувають покарання в Сокирянській виправній колонії № 67, з питань щодо можливості умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, заміни невідбутої частини покарання більш м’яким та можливості помилування. За звітний період опрацьовано  матеріали  по 38  справах. 

За І півріччя 2022 року вхідна документація по спостережній комісії склала 105 документів, вихідна - 14. 

Отримано та опрацьовано 34 повідомлення районного суду про розгляд справ засуджених, 7 клопотань адміністрації ДУ «Сокирянська виправна колонія №67» щодо можливості умовно-дострокового звільнення засуджених. Решта листів складають копії Ухвал районного суду та затребувані від ВК №67 матеріали.  

За період першого півріччя 2022 року підготовлено та направлено листи до Кельменецького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області та окремі органи місцевого самоврядування Дністровського району щодо прибуття на місце проживання та працевлаштування звільнених від відбування покарання. 

Діяльність спостережної комісії  і надалі буде базуватися на принципах гласності, демократичності, добровільності, відкритості та прозорості  та  буде спрямована на неухильне виконання покладених на неї завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь