Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника районної військової адміністрації Олега Мельничука з Днем Української Державності

Дата: 28.07.2022 10:17
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Шановні жителі Дністровського району!
28 липня – у день хрещення Київської Русі ми вперше відзначатимемо День Української Державності. У 988 році Князь Київський Володимир Великий став першим державотворцем, прийнявши Християнство і засвідчивши цивілізаційний вибір Київської Руси, спадкоємцями якої є, зокрема, Галицько-Волинське князівство, Українська козацька держава, Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава, Карпатська Україна та сучасна Україна.
Тарас Шевченко, Микола Костомаров, Володимир Антонович, Михайло Драгоманов, Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський, інші видатні представники національної еліти, а також борці за державність та незалежність України доклали зусиль для утвердження історичної справедливості. Ми надзвичайна нація. Сильна, вільна, духовна, інтелектуальна, з багатим історичним надбанням та характером, який загартовувався віками. Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців, що давала наснагу і сили залишатися собою в часи бездержавності.
Сьогодні українську ідентичність намагається знищити наш тисячолітній московський ворог, розпаливши вогонь повномасштабної війни. Забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців, як народ.
Ми об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя - українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність. Спадкоємців Володимирового тризуба не можуть зламати ані зруйновані міста, ані ракети, які прилітають і руйнують життя і долі українців. Ми не знаємо скільки потрібно часу та сил для нашої ПЕРЕМОГИ! Але ми в ній впевнені. І щодня стаємо до неї ближче!
В цей урочистий день зичу миру і злагоди в нашій великій українській родині, зміцнення добробуту, глибокої віри в наш народ і світле майбутнє України.
Українці вистоять! Україна переможе!

З повагою,
начальник районної
військової адміністрації Олег МЕЛЬНИЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь