Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника районної військової адміністрації Олега Мельничука з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2022 11:15
Кількість переглядів: 131

      Фото без опису

День Державного Прапора України та День Незалежності України – особливі свята для кожного українця. Сьогодні вони мають особливе, символічне значення. Ми відзначаємо державне свято під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода.

    Агресія російської федерації стала випробуванням для всіх нас – випробуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. Наша нація гартується в боротьбі за волю і незалежність. Ми назавжди запам’ятаємо те, хто нам друг, а хто ворог. 

    Українці продовжують гідно  протистояти нелюдам і вражати світ своєю незламністю, силою духу та єдністю. Під нашим  синьо-жовтим стягом  славні захисники та захисниці  зрошують рідну землю кров’ю, відстоюючи її незалежність та державність, кладуть на вівтар свободи свої безцінні життя, бо свою волю, мову і державу ми нікому не віддамо. 

      Погані часи часто дають прекрасні можливості усвідомити свою сутність.

Україна – країна неймовірної краси. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть її кращі сини і доньки, коли руйнуються її міста і села, коли весь світ спостерігає за Україною. Символ України – Державний прапор – осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля збереження та відновлення  України!

      Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім мир, щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

         Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

       З Днем Незалежності України!

 

 

 

З  повагою,

начальник  районної

військової адміністрації                                                              Олег МЕЛЬНИЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь