Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника районної військової адміністрації Олега Мельничука з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 09:32
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

21 листопада – День Гідності та Свободи.  В цей день ми  вшановуємо ті події в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. День Гідності і Свободи – це нагадування про ту ціну, яку українці заплатили, коли відстоювали на Майдані своє право на чесні вибори та інтеграцію у Європейський Союз.

       З незламною і нескореною душею український народ постав перед всім світом і сьогодні, в часи російсько-української війни. Наші мужні захисники і захисниці відстоюють на фронтах незалежність та територіальну цілісність, волю, соборність, гідність України та українців. Силою та незламністю українського  народу захоплюється весь світ, бо Україна – країна нескорених!     

       То ж  схилімо голови та вшануймо  світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, що віддали свої життя за справедливість та бажання жити у європейській країні, світлу пам'ять українських воїнів, що полягли у боях з російським агресором за визволення рідної землі.

       Низький уклін українським захисникам та захисницям, які  захищають наші міста і села від окупантів. Дякуємо вам за наш спокій, за те, що маємо змогу жити у вільній країні, розмовляти рідною українською мовою, працювати та планувати! Віримо, що невдовзі будемо разом святкувати Перемогу! Живіть, наші мужні воїни! Нехай Господь дарує вам здоров'я, силу, стійкість та відводить усі ворожі кулі! Миру нам усім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь