Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено нараду з працівниками служби у справах дітей районної військової адміністрації щодо організації в районі заходів з нагоди Дня Святого Миколая та новорічних свят

Дата: 14.12.2022 16:10
Кількість переглядів: 84

Наближення новорічно - різдвяних свят - особлива пора для здійснення мрій та бажань, особливо для тих, хто найбільше цього потребує.

Заступницею начальника районної військової адміністрації Ларисою СЕЛЕЗНЬОВОЮ проведено нараду з працівниками служби у справах дітей районної військової адміністрації щодо організації в районі заходів з нагоди Дня Святого Миколая та новорічних свят. Особливо потребують уваги та підтримки діти пільгових категорій. Загалом на території Дністровського району проживає 160 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 2683 дитини з числа внутрішньо-переміщених осіб, 215 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, 44 дитини, які втратили батьків або одного з них внаслідок повномасштабної збройної агресії росії.

Вже стало доброю традицією в ці святкові дні відвідувати дітей, які так потребують уваги і тепла та дарувати їм приємні хвилини радості.

Зазначено, що територіальні громади району завжди активні в проведенні благодійних акцій напередодні новорічних свят.

У ці дні кожен бажаючий може долучитись до благодійності і подарувати часточку своєї душі та милосердя дітям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь