Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Хотині відкрили капітально відремонтований притулок

Дата: 15.12.2022 09:13
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

У Хотині відкрили капітально відремонтований притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

На відкриття завітав Руслан Запаранюк разом з Надзвичайним і Повноважним послом Канади Ларисою Ґаладзою та очільницею Міністерства соціальної політики України Оксаною Жолнович.

«Насилля – це дуже важлива соціальна тема, про яку необхідно постійно говорити, аби викорінити його з соціуму. Цей притулок допоможе жінкам почувати себе захищеними», – зазначив Руслан Запаранюк.

Проєкт реалізували завдяки Міністерству соціальної політики України, Фонду Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine за фінансової підтримки Уряду Канади, спільно із Хотинською міською радою та Центром надання соціальних послуг Хотинської міської ради.

«Чоловіки та жінки мають бути рівними у всіх сферах життя. Насилля є бар'єром, який заважає суспільству нормально функціонувати», – сказала Надзвичайний і Повноважний посол Канади Лариса Ґаладза.

«Багато людей досі неправильно трактують поняття соціальної підтримки. Перш за все – це про послуги та допомогу іншим. Кожна людина в громаді має почувати себе комфортно», – пояснила Міністр соціальної політики Оксана Жолнович.

У закладі надаватимуть комплексну допомогу (психологічну, соціально-медичну, юридичну, побутову, інформаційну та інші послуги) на основі оцінки їхніх потреб та індивідуального підходу до особи з урахуванням віку, статі, стану здоров’я та соціального становища.

Прихисток розрахований на 12 дорослих осіб, які зможуть тут перебувати разом з дітьми. Термін перебування – від 1 до 3 місяців з можливістю подальшого продовження (максимум до пів року).

https://bukoda.gov.ua/news/u-hotini-vidkrili-kapitalno-vidremontovanij-pritulok-dlya-osib-yaki-postrazhdali-vid-domashnogo-nasilstva-taabo-nasilstva

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь