Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено  засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Дата: 23.12.2022 15:16
Кількість переглядів: 92

    Фото без опису

23 грудня  2022 року,  заступницею  начальника  районної  військової адміністрації Ларисою СЕЛЕЗНЬОВОЮ  проведено  засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

       Держава з розумінням ставиться до тих, хто своєю працею творить добробут суспільства, підтримує та зміцнює у складних умовах війни фінансову основу економіки. Проте, не всі роботодавці розуміють, або не хочуть розуміти важливість та відповідальність сплати зобов’язань.

       Комісія  розглянула питання щодо стану заборгованості із виплати заробітної плати на одному із   приватних  підприємств, що розміщені  на території району і у якому за інформацією, наданою  Головним управлінням статистики у Чернівецькій області, підготовленою на основі даних державного статистичного спостереження «Стан виплати заробітної плати», що охоплює юридичні особи, активні на початку року, із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб, станом на 01.12.2022 року  є  заборгованість  у сумі 276,5 тис. грн.

      Окремо розглянуто питання  несплати зобов’язань з єдиного внеску, окремими підприємствами-боржниками, що негативно впливає не лише на наповнення бюджету Пенсійного фонду України, а і позбавляє працівників права  на зарахування періоду роботи до страхового стажу до повного погашення боргу.

      За результатами засідання, комісією  прийняті компетентні та виважені рішення, які спрямовані на недопущення росту заборгованості із заробітної плати та податків і зборів до бюджетів різних рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь