Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Національної кампанії з рекрутингу «Гвардія наступу»

Дата: 06.02.2023 16:23
Кількість переглядів: 173

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🇺🇦Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно. Для виконання цього надскладного завдання потрібно постійно оновлювати наші спроможності.
   
‼️Начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО спільно з   начальником  Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександром ГЛАДКИМ  та представниками Дністровського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області,   в рамках національної кампанії з рекрутингу «Гвардія наступу»,  провів робочі зустрічі з керівниками Кельменецької,   Лівинецької  та Хотинської територіальних громад  та  старостами населених пунктів, що входять до зазначених громад  з питань формування нових бригад добровольців на базі Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії .
      ✅Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які хочуть записатися до тих бригад, які їм найкраще підходять за поглядами та цінностями

🫱Всі бажаючі, чоловіки та жінки  віком від 18 до 60 років , які хочуть  зробити власний внесок у Перемогу, захистити майбутнє своїх дітей, відновити справедливість та готові взяти зброю до рук можуть вступити до лав нових підрозділів  «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «АЗОВ».  Після закінчення війни бійці таких бригад продовжать працювати в лавах поліції, нацгвардії та прикордонної служби.
💪Основу нових бригад складають військові, які мають великий фронтовий досвід. Добровольці – підсилюють підрозділи. Але спершу вони пройдуть інтенсивну підготовку. Отримають сучасне озброєння і техніку.
👉Заявки також можна подати до ЦНАП Кельменецької селищної ради, смт Кельменці, пл. Центральна,2
 ➡️Патріотично налаштовані та вмотивовані громадяни району,  які перебувають на військовому обліку, також можуть долучитися до  лав Чернівецького стрілецького батальйону. Приєднатися можна в Дністровському районному центрі комплектування та соціальної підтримки.
💙💛 Час повертати своє !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь