Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Знайдено метричні книги

Дата: 08.02.2023 15:59
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

🌍 Світ змінюється, одні покоління змінюють інші. Та жодне наступне покоління не починає життя на порожньому місці. В ньому живе пам'ять  про свій рід, його історію, традиції і звичаї, які шанувалися в родині, а отже і у всього українського народу.
‼️При впорядкуванні архівосховища працівниками архівного відділу Дністровської районної державної адміністрації  спільно з працівниками Кельменецької селищної ради було знайдено метричні книги сіл Коновка, Зелена, Дністрівка, Комарів, Росошани, які датовані другою половиною XIX – початком XX століття. Згідно чинного законодавства знайдені книги будуть передані до Державного архіву Чернівецької області.
   💛💙   Любителям історії  буде цікаво ознайомитися із такими важливими документами. Адже важливо знати далеких своїх прапращурів, з яких починається родовідне дерево. І так само, як з маленького стебельця починає рости деревце в лісі, так і дерево роду стає дедалі сильнішим і більшим. Адже із народженням кожної нової людини на ньому додаються й нові гілочки. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас, вийде велика держава – Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь