Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника районної військової адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на територіях  інших держав

Дата: 15.02.2023 08:35
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Шановні жителі Дністровського району!

      15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 34-а річниця закінчення війни в Афганістані 1979-1989 років.
       Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави. Ми захоплюємося кращими людськими якостями людей, які  пройшли  крізь Афганістан, Чилі, В’єтнам, Ефіопію та інші держави світу з миротворчою місією. Ми шануємо їх героїзм і звитягу. Там, на чужині, наші співвітчизники проявили мужність і професіоналізм. Їх високий гуманізм та милосердя з вдячністю та повагою згадують у багатьох куточках світу. 
      Багато хто з воїнів-інтернаціоналістів продовжує виконувати свій військовий обов’язок і сьогодні, відстоюючи суверенітет нашої держави, багато з них підставили своє плече і стали волонтерами, допомагають Збройним Силам України долати ворожу навалу. Бо вони, як ніхто розуміють, що таке війна.   
⠀ Сьогодні увесь світ констатує, що у запеклих боях за волю та свободу в Україні народилась міцна та незламна армія. Війна в Афганістані ослабила СРСР, а  війна в Україні  знищить  Росію.
      Всім, хто сьогодні захищає Україну – і юним солдатам, і добровольцям, що відгукнулися на захист Батьківщини, і досвідченим ветеранам, яким, на жаль, знову довелося згадати слово війна,  висловлюю глибоку шану і вдячність. 
      Світла  пам’ять воїнам, які віддали своє життя за нашу землю, за спокій нашого народу та майбутнє наших дітей! 
       З глибокою шаною згадуємо сьогодні усіх, хто загинув під час виконання свого інтернаціонального обов’язку за межами України чи відійшов у засвіти згодом. 
Світла їм пам'ять та людська шана.
        Доземний уклін вам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Від усього серця зичу вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, успіхів у праці та добробуту в родинах.
   Слава Україні! Героям  Слава!


З повагою,
начальник районної
військової адміністрації                                                             Віталій ЯКУБЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь