Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники Дністровського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області завітали до вихованців ЗЗСО I-III ступенів с. Коболчин.

Дата: 15.02.2023 10:13
Кількість переглядів: 129

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під час зустрічі вогнеборці нагадали вихованцям про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, ознайомили з правилами пожежної безпеки, безпечним поводженням вдома й на вулиці, правилами користування електроприладами, порядком дій під час пожежі в будинку, правилами поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, правилами поведінки під час зимового відпочинку на кризі та правилами проведення евакуації з навчального закладу. Рятувальники нагадали про правила користування вогнегасниками та показали пожежну техніку.

Для того, щоб вкрай важлива інформація залишалася у пам’яті надовго, рятувальники вручали виховавнцям пам’ятки, в яких вказано номер телефону Служби порятунку, а також інформацію щодо правильних дій у разі виникнення пожежі, та надзвичайної ситуації.

Якщо надзвичайна ситуація вже трапилась не панікувати та не приймати поспішних необдуманих рішень, необхідно негайно зателефонувати за номером «101».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь