Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 лютого рятувальники Дністровського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області провели профілактичний рейд серед населення

Дата: 23.02.2023 14:55
Кількість переглядів: 90

   Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

📝    Під час зустрічей із місцевим жителям рятувальники навчали громадян правил пожежної безпеки. Зокрема, вогнеборці нагадали людям правила безпечної експлуатації електромережі та газових установок, наголошували на користуванні у побуті тільки справними електроприладами. У ході спілкування з батьками рятувальники закликали дорослих постійно навчати правил безпеки своїх дітей, а також не дозволяти малечі самостійно користуватися сірниками, вмикати та вимикати побутові електроприлади тощо.    
👉Для того, щоб вкрай важлива інформація залишалася у пам’яті надовго, рятувальники вручали кожному співрозмовнику пам’ятки, в яких вказано номер телефону Служби порятунку, а також інформацію щодо правильних дій у разі виникнення пожежі.
➡️Якщо надзвичайна ситуація вже трапилась не панікувати та не приймати поспішних необдуманих рішень, необхідно негайно зателефонувати за номером «101».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь