Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 березня - Всесвітній день цивільної оборони

Дата: 01.03.2023 13:37
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

👆День 1 березня був обраний не випадково. Саме в цей день в березні 1972 року набрав чинності устав Міжнародної організації цивільної оборони.

➡️ У червні 1996 року – на базі Штабу Цивільної оборони України і Міністерства Чорнобиля було створено Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Також з метою наближення до світових стандартів, від назви основного інструмента державної політики у сфері протидії наслідкам катастроф - цивільної оборони в Україні здійснюється перехід до назви –цивільний захист.                    

➡️З початку 2013 року розпочала свою діяльність Державна служба України з надзвичайних ситуацій, яка успадкувала кращі традиції та досвід рятування людей від надзвичайних ситуацій.

💥 Від початку вторгнення військ російської федерації на територію України рятувальникам довелося переформувати свою роботу, навчитися працювати в умовах війни. Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) працюють практично у режимі нон-стоп. Під звуки сирен тривоги вони щодня гасять пожежі, розбирають завали та рятують життя людей.

💙💛Дністровська районна військова адміністрація вітає всіх, хто причетний до почесної місії боронити Україну від надзвичайних подій, ситуацій та бажає миру, спокою та Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь