Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Державний комітет телебачення та радіомовлення України повідомляє про всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг!».

Дата: 09.03.2023 14:39
Кількість переглядів: 67

‼️Державний комітет телебачення та радіомовлення України повідомляє про Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг!».

➡️Метою конкурсу є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формування та поширення духовних цінностей та пріоритетів – патріотизму, відданості справі державотворення, вшанування учасників українських національно-визвольних змагань нашого народу ХХ-ХХІ століть, у тому числі героїв московсько-української війни, розв’язаної росією у 2014 році.

👆До участі у конкурсі запрошуються особи, яким виповнилося 15 років. На конкурс висуваються нові оригінальні художні твори, написані українською мовою, які раніше не оприлюднювалися. Обсяг роботи: до 50 сторінок у форматі Word (міжрядковий інтервал - 1,5, шрифт Times New Roman, кегль - 14).

⚡Прийом конкурсних робіт триває з 1 березня до 1 липня 2023 року за адресою: bibliovv@ukr.net (тема: «Конкурс оргкомітет».

Положення Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь