Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови районної державної адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА з Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2023 09:29
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

💙💛Щиро вітаю земляків, які стоять на захисті рідної землі

з Днем українського добровольця!

👉Це свято Героїв, котрі в скрутний для держави час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України. З самого початку війни, добровольчі батальйони разом зі Збройними Силами України зуміли зупинити ворога.

👆Дата 14 березня була обрана не випадково. Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету

➡️Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину вже у лавах Збройних Сил України. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

👉Увесь народ України став добровольцем: і ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України, і ті, хто став до лав територіальної оборони, і ті, хто всіляко допомагає захисникам та готовий стати до їхніх лав завтра.

💛Висловлюю глибоку подяку всім жителям району, хто ніс і несе військову службу, захищаючи українську землю, ризикуючи здоров’ям та життям. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу вселяють віру у нашу перемогу.

 

💬Найщиріші вітання і шана усім нашим землякам-волонтерам, добровольцям, військовим за безкорисливу, свідому, добровільну працю на благо миру і добра на рідній землі. Ви герої, які мужньо прийняли бій, вистояли і впевнено ідете до перемоги.

💙💛Дякую кожному з вас за мужність, героїзм та самопожертву.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять.

Слава українським добровольцям!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь