Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчальний курс. Можуть взяти участь представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, працівники комунальних підприємств

Дата: 15.03.2023 17:04
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

📢 Увага! Програмою Європейської  комісії Новий Європейський Баухауз спільно з українськими громадськими організаціями Roзkvit і ReThink  у партнерстві з Радою архітекторів Європи, проєктом  «Угода Мерів – Схід» розроблено та впроваджується навчальний курс Вступ до програми Розвитку спроможності для відбудови України.
⚡ У рамках програми  розвитку  спроможності участь у навчальному курсі можуть взяти представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, працівники комунальних підприємств.
👉 Курс складається:
✅Вступний модуль ( 16 березня 16.00). Доступний для всіх зацікавлених 
без попереднього відбору  і ознайомить із трьома наступними тематичними навчальними модулями.
✅Модуль 1-організаційна підготовка до реконструкції ( 3 квітня - 28 квітня 
2023 року). Познайомить із можливими варіантами співпраці з з іншими учасниками , найкращими практиками оцінки та розподілу ресурсів, інструментами участі та можливостями фінансування. Він спрямований на управлінців та спеціалістів різних напрямів, що керують або планують проєкти у громаді. Участь у цьому модулі в межах 2-5 представників громади.
✅Модуль 2- Циркулярність та енергоефективність ( 1 травня – 26 травня 
2023 року): викладачі модулю покажуть шляхи циркулярності в стратегію розвитку післявоєнних громад, представлять рішення для розумних розподілених мереж, автономної енергетики та хімічного/фізичного відновлення матеріалів. Модуль спрямований на профільних фахівців громади та передбачає участь 2-5 представників громади.
✅Модуль 3 – Реконструкція та забезпечення житлом (29 травня - 23 червня 
2023 року): розглядатиме загальний стан забезпечення житлом в Україні та проблему нестачі житла. Учасники вивчатимуть різні типи житла та можливі ролі муніципалітетів в управлінні житловим фондом, а також взаємозв’язок між житлом та іншими секторами, такими як соціальне забезпечення чи міське планування. Модуль спрямований на профільних фахівців громади та передбачає участь 2-5 представників за попереднім відбором. 👆Цей курс надасть відчутну та практичну допомогу для відбудови місцевих громад шляхом покращення компетенцій та знань учасників. 
➡️Рекомендуємо делегувати представників вашої громади до участі в курсі.
♦️Запрошуємо  доєднатися до Вступного модулю курсу, що відбудеться 16 березня 2023 року о 16:00  в онлайн-форматі. 
👇Посилання буде доступне на платформі курсу (ДЛЯ УЧАСТІ В КУРСІ ПРОСИМО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ):

https://academy.europa.eu/local/euacademy/pages/course/community-overview.php?title=introduction-to-capacity-building-for-reconstruction
🟩Отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо програми можна під час Вступного модулю  16 березня 2023 року о 16:00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь