Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадські роботи – зайнятість для людей, користь  для громади.

Дата: 21.03.2023 18:50
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

📢 Громадські роботи – зайнятість для людей, користь  для громади.

‼️Соціально-економічні умови сьогодення вимагають використовувати по максимуму всі можливості задля  розвитку територіальних громад та розв’язання місцевих проблем. Обмеженість робочих місць та можливостей для працевлаштування і заробітку зумовлює використовувати всі можливості для забезпечення безробітних громадян хоча б тимчасовою роботою.
➡️ Організація і проведення громадських робіт дає змогу забезпечити безробітних  громадян  роботою, покращити їх матеріальний стан да додатково стимулювати до праці.
👉 До виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру на добровільних засадах залучаються такі категорії осіб:
📌 зареєстровані безробітні;
📌особи, які перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості у районі, як такі, що шукають роботу;
📌працівники які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення  до 50 відсотків передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку  із зупиненням (скороченням) виробництва продукції.
👆 На осіб, які беруть участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру поширюються державні соціальні гарантії, передбачені законодавством про працю та зайнятість населення і загальнообов’язкове соціальне страхування
📝 Виконавчі комітети територіальних громад району затверджують переліки видів громадських робіт та передбачають кошти місцевих бюджетів на їх фінансування.
🟩 Громадські роботи є перспективним напрямком співпраці державної служби зайнятості населення з територіальними громадами ,   мають суспільно-корисну спрямованість і надають економічну, соціальну та екологічну користь для громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь