Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 березня 2023 року перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія РЕШЕТНІК взяла участь в круглому столі «Про послуги служби зайнятості в умовах воєнного часу

Дата: 23.03.2023 14:54
Кількість переглядів: 236

Фото без описуФото без опису

‼️23 березня 2023 року перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія РЕШЕТНІК взяла участь в круглому столі «Про послуги служби зайнятості в умовах воєнного часу. Програми сприяння зайнятості та підтримки роботодавців», який провела директор Чернівецького обласного центру зайнятості Любов КОЖОЛЯНКО в Дністровській філії служби.

📝 Представникам місцевих органів влади, територіальних громад та роботодавців презентовано активні програми зайнятості, спрямовані на покращення ситуації на ринку праці за рахунок розширення програм виплат компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій безробітних, яким складно знайти роботу.

➡️В ході засідання круглого столу обговорено також питання організації громадських робіт, мікрогранти на відкриття чи розширення власного бізнесу, допомогу на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

⚒️🔩 Створення і збереження робочих місць, навчання працівників та забезпечення ефективної зайнятості населення – головні чинники ринку праці. І шлях вирішення цих проблем – в продуктивному співробітництві служби зайнятості , всіх органів влади та роботодавців району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь