Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 березня  2023 року,  першою заступницею  начальника  районної  військової адміністрації, головою комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат Наталією РЕШЕТНІК

Дата: 23.03.2023 17:04
Кількість переглядів: 102

 

‼️23 березня  2023 року,  першою заступницею  начальника  районної  військової адміністрації, головою комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат Наталією РЕШЕТНІК   проведено  засідання районної комісії.
🇺🇦  Держава з розумінням ставиться до тих, хто своєю працею творить добробут суспільства, підтримує та зміцнює у складних умовах війни фінансову основу економіки. Проте, не всі роботодавці розуміють, або не хочуть розуміти важливість та відповідальність сплати зобов’язань.
📝Комісія  розглянула питання щодо стану заборгованості із виплати заробітної плати на одному із   приватних  підприємств, що розміщені  на території району і у якому за інформацією, наданою  Головним управлінням статистики у Чернівецькій області, підготовленою на основі даних державного статистичного спостереження «Стан виплати заробітної плати», що охоплює юридичні особи, активні на початку року, із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб, станом на 01.03.20223 року  є  заборгованість  у сумі 395,8 тис. грн.
👉Окремо розглянуто питання  несплати зобов’язань з єдиного внеску, окремими підприємствами-боржниками, що негативно впливає не лише на наповнення бюджету Пенсійного фонду України, а і позбавляє працівників права  на зарахування періоду роботи до страхового стажу до повного погашення боргу.
✍️  За результатами засідання, комісією  прийняті рішення, які спрямовані на недопущення росту заборгованості із заробітної плати та податків і зборів до бюджетів різних рівнів та наголошено про персональну відповідальність керівників за несвоєчасну виплату заробітної плати та передбачувані чинним законодавством фінансові, адміністративні та кримінальні санкції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь