Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГУ ДСНС України у Чернівецькій області ДНІСТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ застерігає про сувору заборону спалювання сухої рослинності або її залишків та сміття

Дата: 30.03.2023 11:10
Кількість переглядів: 73

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Та, попри чималі суми та численні застереження рятувальників про сувору заборону спалювання сухої рослинності або її залишків та сміття, люди продовжують провокувати пожежі на відкритих територіях  і цим не лише додають роботи бійцям ДСНС, а й шкодять довкіллю.

Недбало кинутий недопалок, іскра від багаття, небезпечні пустощі з вогнем можуть стати причинами виникнення масштабних пожеж в природних екосистемах. За самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків передбачена, як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

За спалювання сухої рослинністі або її залишків та сміття - готуйтеся віддати три тисячі гривень! Саме такою є мінімальна сума штрафу для пересічних громадян за самовільне випалювання рослинності або її залишків, і, навіть, на власних присадибних ділянках теж.

Під час проведення рейду на території Сокирянської громади виявлено одразу декількох порушників, на яких склали адміністративні протоколи. Ще понад десятьма місцевим жителям, рятувальники провели роз'яснювальну роботу та вручили пам’ятки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь