Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні 31 березня 2023 року перша заступниця начальника ОВА Альона АТАМАНЮК, директор ДСЗН ОВА Ольга ХОДОБА та начальник РВА Віталій ЯКУБЕНКО відвідали Новодністровську територіальну громаду

Дата: 31.03.2023 16:56
Кількість переглядів: 121

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

‼️Сьогодні 31 березня 2023 року перша заступниця начальника обласної військової адміністрації Альона АТАМАНЮК, директор Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації Ольга ХОДОБА та начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО відвідали Новодністровську територіальну громаду.

📝 В рамках Меморандуму між Новодністровською міською радою та БФ «СОС Дитячі Містечка Чернівці» в особі координаторки проєкту Анни Бабенко, відкрито сенсорну ігрову кімнату для дітей з інвалідністю.

🤼 СОС Дитячі містечка – благодійна недержавна організація, яка вже 20 років працює в Україні задля попередження сирітства та підтримки вразливих родин з метою збереження сім’ї.

➡️Центр надання соціальних послуг Новодністровської міської ради проживає декілька сімей внутрішньо переміщених осіб. Завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями тут облаштовано комфортні умови проживання, а також забезпечено гаряче харчування за рахунок місцевого бюджету.

👉 Центр надає широкий спектр соціальних послуг, зокрема, перукарня, спортзал, фольклорний клуб «Співочі бабусі»діє кризова кімната для осіб, що постраждали від насильства.

🔷 В ході візиту керівництво області та району відвідали денниий стаціонар Центру ПМСД міста на 30 ліжок, 25-дорослих та 5 – дитячих, який обслуговує пацієнтів 7 днів на тиждень та пункт видачі гуманітарної допомоги, банк одягу та кімнату психологічної підтримки Дністровської районної організації товариства Червоного Хреста.

💙💛Місто енергетиків живе і розвивається попри всі негаразди воєнного часу . В жовтні 2023 року Новодністровськ відзначатиме 50-річчя від дня заснування і в планах голови міської ради - Наталії ЦИМБАЛЮК здійснити до цього часу реконструкцію центральної площі .

🇺🇦Йдемо до омріяної Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь