Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 3 квітня 2023 року, першою заступницею начальника районної військової адміністрації Наталією РЕШЕТНІК проведено нараду з питань специфіки роботи суб’єктів соціального захисту, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству

Дата: 03.04.2023 11:04
Кількість переглядів: 209

 

Фото без опису

‼️Сьогодні, 3 квітня 2023 року, першою заступницею начальника районної військової адміністрації Наталією РЕШЕТНІК проведено нараду з питань специфіки роботи суб’єктів соціального захисту, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству над дітьми в умовах воєнного стану. 
👉 Під час наради розглянуто механізм вдосконалення взаємодії всіх підрозділів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству над дітьми задля ефективного реагування на подібні факти. Також обговорено надання допомоги постраждалим та притягнення кривдників до відповідальності, передбаченої Законом, про що наголосила начальник відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту районної військової адміністрації Віолета БИНДА. 

🧒"Питання захисту прав та інтересів дітей в умовах воєнного стану є одним із надважливих питань", - зазначила начальник служби у справах дітей районної військової адміністрації Інна КОМЕРЗАН.

🧑‍💼Про державні гарантії права кожної дитини на безоплатну правову допомогу, проінформувала директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія ОЛІЙНИК.

☝️ Про превентивну діяльність працівників поліції у протидії та запобіганню насильству над дітьми доповіли старший інспектор ювенальної превенції сектору превенції Дністровського РВ ГУНП Павло ЗАРИШНЯК та поліцейський офіцер Кельменецької територіальної громади Дмитро БЕЖЕНАР.


👨‍👩‍👧‍👦Окрім того, директор Кельменецького селищного центру соціальних служб Людмила ПОПОВИЧ наголосила на важливості здійснення соціального супроводу дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та тих, які постраждали від насильства та жорстокого поводження. 
💙💛Злагоджена співпраця всіх відповідних служб та установ, на які покладено функції щодо здійснення заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, дає змогу попередити вищевказані проблеми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь