Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Вербною неділею!

Дата: 09.04.2023 11:39
Кількість переглядів: 198

Фото без опису🌿Шановні жителі Дністровського району! Щиро вітаю всіх зі світлою Вербною Неділею, днем, коли Господь увійшов у Єрусалим! А також представників західного обряду, які сьогодні відзначають Великдень – зі Світлим Христовим Воскресінням!🕊️

😇Поєдналася радість від побаченої надії в образі Христа, та сум від усвідомлення того, що Спасителю довелося пройти через страждання, аби врятувати людство.😢

🇺🇦Наша держава сьогодні переживає дуже непрості часи. Ми також проходимо через страждання та не втрачаємо надії на спасіння і щодня, щохвилини долаємо навислу над нами темряву. Кожен з нас наближає перемогу на різних фронтах – безпосередньо зі зброєю в руках, на волонтерській ниві, на інформаційному полі. Ми боремося за світло і правду, яка на нашому боці. Вклад кожного – неоціненний! Бо в єдності – наша сила! Де єдність – там перемога!

🙏Молимося і просимо у Всевишнього оберегу для всіх людей в цей час тяжких випробувань. Нехай Господь дарує нам сили вистояти у боротьбі зі злом, повсякчас благословляє Україну, її захисників і захисниць!

💨Нехай всі тривоги і негоди зникнуть разом із нашими ворогами видимими та невидимими. А через дотик вербової лози на українську націю зійде Боже благословіння та повернеться на багатостраждальну землю мир і спокій!

🫶Здоров’я і злагоди Вам і Вашим родинам, душевного тепла та віри в те, що Вищі Сили допоможуть нам здолати всі негаразди.

🕊️Готуємось до Великодня з вірою у Перемогу! Слава Богу! Слава Україні! Героям Слава!💙💛

З повагою, начальник Дністровської районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь