Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВЕЛИКОДНІ ГОСТИНЦІ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 10.04.2023 19:22
Кількість переглядів: 106

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🪺ВЕЛИКОДНІ ГОСТИНЦІ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

🕊️Наближається найочікуваніше і найвеличніше свято для всіх віруючих християн, серця сповнюються безмежною радістю від торжества Воскресіння Христового, яке возвеличує людей та єднає з Господом. Великдень – родинне свято, але не забуваймо про ближніх, адже турбота про інших – це те, що сьогодні необхідно кожному.

💙💛В такі особливі дні хочеться, щоб наші воїни відчували турботу про них. Тому напередодні Великодня за ініціативи начальника Дністровської районної військової адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА, за сприяння Дністровського ТРЦК та СП на чолі з Олександром ГЛАДКИМ і підтримки жителів Кельменецької територіальної громади з її головою Богданом ОЛІЙНИКОМ підготували своєрідні святкові кошики для бійців ЗСУ.

🍞Спечені паски з найщирішими молитвами, покладені з турботою крашанки, а також інші спаковані з любов’ю гостинці будуть відправлені на передову. Туди, де триває боротьба зі злом, до наших воїнів світла і добра.

🙏Сподіваємося, що така підтримка від громади допоможе відчути дух свята й на полі бою. Щира подяка кожному, хто долучився до благодійної акції. Нехай це додасть сил і витримки всім героям, які сьогодні захищають нашу Батьківщину.

🇺🇦Молимося за кожного захисника і захисницю. Нехай воскреслий Христос принесе перемогу всій Україні – перемогу життя над смертю, світла над темрявою, добра над злом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь