Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

​​​​​​​Інформація для іноземців і осіб без громадянства, які служать/служили в ЗСУ, Нацгвардії та Державній спецслужбі транспорту

Дата: 11.04.2023 16:42
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

З УСІХ ПИТАНЬ подання звернень щодо врегулювання статусу проживання на території України, отримання громадянства України або дозволу на імміграцію просимо звертатися за номерами телефонів центрального апарату ДМС: +38 (044) 365-03-83, +38 (044) 365-32-42.

Контакти відповідних фахівців міграційної служби в Чернівецькій області можна отримати на «Гарячій лінії» УДМС у Чернівецькій області: 0372-55-04-61.

Всі матеріали, які стосуються врегулювання правового статусу, необхідно подавати в форматі електронного звернення на адресу електронної пошти hotline@dmsu.gov.ua.

Електронне звернення має містити: підпис заявника, прізвище, ім'я, по батькові заявника, адресу проживання, електронну адресу заявника.

До електронного звернення разом із заявою просимо долучати відскановані копії наявних документів, які мають значення для розгляду ДМС відповідного питання. В темі електронного листа при надсиланні звернення просимо зазначати: "Увага! Іноземець-військовослужбовець".

Державна міграційна служба не стоїть осторонь проблем кожного, хто боронить нашу країну від російських загарбників, та спрямовує свої зусилля на пошук шляхів вирішення цих проблем.

Наближаємо перемогу разом!

Управління ДМС у

Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь