Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 26 квітня 2023 року, перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія РЕШЕТНІК взяла участь у навчанні-атестації, які відбулись у Дністровському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівець

Дата: 26.04.2023 15:45
Кількість переглядів: 116

Фото без описуФото без опису‼️Сьогодні, 26 квітня 2023 року, перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія РЕШЕТНІК взяла участь у навчанні-атестації, які відбулись у Дністровському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

👉Державні інспектори, державні ветеринарні інспектори, завідуючі та лікарі ветсанекспертиз державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках району, завідуючі та провідні лікарі ветеринарної медицини районних державних лікарень та дільниць ветеринарної медицини пройшли навчання-атестацію на тему: «Дотримання вимог харчового законодавства при забої тварин та реалізації м'яса і м'ясних продуктів, застосування позначки придатності та ветеринарних штампів. Ідентифікація сільськогосподарських тварин та видача ветеринарних документів».

⚡ Любов ШТЕФУРЯК – начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області ознайомила присутніх із законодавчими вимогами щодо харчових продуктів, системою НАССР на агропродовольчих ринках та здійсненням контролю за обігом живих тварин на ринках.

👆 Про забій тварин, проведення ветеринарно-санітарної експертизи, застосування позначки придатності та ветеринарних штампів розповіла начальник відділу безпечності харчових продуктів та кормів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Тетяна СТЕФАНИК.

📝Із вимогами щодо видачі ветеринарних документів та ідентифікації сільськогосподарських тварин ознайомив начальник відділу державного контролю Борис ТОДОРЮК.

📄 Після обговорення викладених питань та складання тестових завдань атестаційна комісія видала офіційні допуски державним ветеринарним інспекторам, які в обов’язковому порядку пройшли атестацію з теоретичних та практичних знань щодо проведення перед забійного ветеринарного огляду та ветеринарно—санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів, нанесення відбитку «Позначка придатності» та/або «Попередній огляд».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь