Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародний день пожежників

Дата: 04.05.2023 09:57
Кількість переглядів: 56

🔥 Вогонь є руйнівною й загрозливою стихією, від якої ніхто не застрахований. Справитися з пожежею самотужки часто буває неможливо, але є професіонали, які щоденно готові боротися з вогнем — в будинках, в лісах, на заводах чи в будь-яких інших місцях.. Тому ця професія здавна  вважається шляхетною й героїчною, а починаючи з 1999 року світ вшановує її представників у Міжнародний день пожежників, який відзначається щороку 4 травня.
🧑‍🚒🚒 Працівники пожежних служб - це люди, які безперечно заслуговують на визнання. Кожен день вони реагують на тисячі інцидентів швидко і ефективно. Результати їхніх зусиль - порятунок незліченної кількості людських життів і збереження матеріальних цінностей, які потенційно могли б бути знищені розбурханим вогнем.
💥З першого дня війни і до сьогодні співробітники Державної служби з надзвичайних ситуації по всій Україні ліквідували понад 10 тисяч пожеж та надзвичайних ситуацій, врятували сотні людей. Деякі – ціною власного життя.
💐 Щиро вітаємо працівників пожежної охорони України, героїв, які зберігають наш спокій,  з професійним святом. Дякуємо за вашу мужність, проявлену в самих екстремальних ситуаціях, коли лише самовіддані люди здатні зберегти присутність духу. 
💙💛Бажаємо здоров’я вам і вашим близьким. Миру, добра, благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь