Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Топ цифрових сервісів для перевізників та водіїв

Дата: 05.05.2023 08:58
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

📱 Цифровізація – один з основних способів забезпечити отримання зручних послуг для водіїв та перевізників. Наразі вже доступно 5 цифрових інструментів, які дозволяють заощадити час та ресурси та не потребують взаємодії із чиновниками. Головне: усі вони легкі в користуванні, цілодобові та безкоштовні.

📌 єЧерга – https://echerha.gov.ua/

Це сервіс онлайн-бронювання вантажними перевізниками місць для перетину кордону. З 8 травня зареєструватись на перетину кордону за записом в електронній черзі можна буде на 16 пунктах пропусках з країнами ЄС та Молдовою. Наразі вона доступна на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ». За час пілотного проєкту на цьому пункті більше 23 тисяч водіїв скористались цією послугою та понад 76 тисяч вантажівок перетнуло кордон відповідно до запису в електронній черзі.

📌 Сервіс перевірки адмінправопорушень (WIM-штрафи) – https://wim.dsbt.gov.ua/

Тут у кілька кліків можна перевірити наявність адміністративних правопорушень, зафіксованих WIM-системами. Для цього в пошукове поле треба ввести лише державний номер ТЗ та інформацію про власника автомобіля. Сервіс вже нараховує понад 200 тисяч сесій.

📌 Ліцензійний реєстр перевізників – https://shlyah.dsbt.gov.ua/lc.html

За допомогою цього цифрового інструменту перед купівлею авто перевізник можете перевірити інформацію про те, чи видалено ТЗ з ліцензійної справи попереднього власника. Дані можна отримати за номером або VIN транспортного засобу. За час існування реєстру ним скористались понад 84 тисячі користувачів.

📌 Пошук заявки на перетин кордону «В Шляху» – https://vshlyahu.dsbt.gov.ua//

Це електронна послуга, яка дозволяє водіям та волонтерам за лічені секунди перевірити свою «Заявку на перетин кордону 18-60» та термін її дії. Для перевірки даних потрібно лише ввести серію та номер закордонного паспорту. Загалом, нараховано вже понад 74 тисяч сесій.

📌 УкртрансбезпекаБот – https://t.me/UkrTransBezpekaBot

За допомогою боту ви можете повідомити команду Укртрансбезпеки про порушення Ваших прав у сфері автомобільних перевезень та отримати відповідь на запитання. Сервіс вже опрацював понад 2,5 тисяч звернень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь