Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 травня - Міжнародний день сім'ї

Дата: 15.05.2023 10:39
Кількість переглядів: 51

Фото без опису👨‍👨‍👧‍👦Сьогодні відзначаємо день наших з Вами родин – найдорожчого, що є в житті більшості людей.
☝️Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня. Свято було засноване з метою привернення уваги суспільства до різних проблем, які можуть виникати у родинах. Адже важливо виявляти любов до рідних і проявляти свою турботу. Для більшості людей цей день — хороший привід зустрітися з рідними та провести час разом.
👩‍👩‍👧‍👦Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. В сімʼї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати різноманітні труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сімʼя є найбільшим багатством людини, яке захищають на передовій наші воїни. Захищають наших матерів і батьків, наших дітей, наші родини. Низький уклін нашим справжнім українцям, справжнім Героям.

🇺🇦Бажаємо Вам і Вашим рідним миру, міцного здоров'я, щастя, достатку, злагоди та непохитної твердості родинних стосунків. Мирного неба після перемоги над нашим ворогом. Нехай Ваші сімʼї будуть міцними та надійними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь