Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 23 травня 2023 року, в День Героїв,  на фасаді  Івановецького ліцею ОЗЗСО Кельменецької територіальної громади  відкрито чотири меморіальні дошки на честь загиблих військовослужбовців району, які воювали на сході України

Дата: 23.05.2023 13:27
Кількість переглядів: 117

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису‼️Сьогодні, 23 травня 2023 року, в День Героїв,  на фасаді  Івановецького ліцею ОЗЗСО Кельменецької територіальної громади  відкрито чотири меморіальні дошки на честь загиблих військовослужбовців району, які воювали на сході України.
⚡Участь у відкритті меморіальних дощок узяли заступник начальника районної військової адміністрації Віталій ПОПОВ, начальник групи МПЗ Дністровського РТЦК та СП, майор Сергій БАРАБАШ голова Кельменецької селищної ради Богдан ОЛІЙНИК та його заступник Роман ДВОРСЬКИЙ, Івановецький сільський староста Віктор САРАКУЦА.
✅Пам’ятні знаки Олегу ХОЛЯВЧУКУ, Анатолію МАЛОРОДОВУ, Василю ОЛІЙНИКУ, Віктору АТАМАНЮКУ будуть вічним нагадуванням про те, скільки сліз і горя приходить щодня на нашу землю і якою дорогою ціною вже заплачено, щоб відстояти та зберегти її для наших дітей і онуків.
⚡ На урочистому відкритті були присутні рідні, друзі загиблих, педагоги та учні ліцею, громадські активісти, односельчани. Усі виступаючі висловлювали велику вдячність батькам  загиблих,, за те, що виховали справжніх чоловіків, мужніх патріотів своєї Батьківщини. Присутні вшанували пам'ять воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятних знаків.
💙💛Право відкрити меморіальні дошки надано рідним загиблих, після чого їх було освячено священниками  Православної Церкви України  протоієреєм Миколою та єреєм Михайлом  та звершено молитву за упокій душ загиблих воїнів. 

🇺🇦Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини. А коли вона гине за нашу незалежність – трагедія для всієї країни. Герої поклали душу і тіло за те, щоб ми жили в незалежній державі. І наша пам'ять – це найвища нагорода для загиблих за свободу і незалежність України. І вона карбується не тільки рубцями на серцях рідних, а і словами вдячності на меморіальних дошках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь