Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 24 травня 2023 року, заступник начальника районної військової адміністрації Віталій ПОПОВ взяв участь у дискусійній платформі : функціонування кластера «Влада. Кельменецький професійний ліцей.

Дата: 24.05.2023 16:25
Кількість переглядів: 55

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 24 травня 2023 року, заступник начальника районної військової адміністрації Віталій ПОПОВ взяв участь у дискусійній платформі : функціонування кластера «Влада. Кельменецький професійний ліцей. Роботодавці» на тему : «Соціальне партнерство як важливий етап у підготовці кваліфікованих працівників», яка відбулася у Кельменецькому професійному ліцеї.
👉 До дискусійної платформи долучилися заступник Кельменецького селищного голови Дмитро ВЛАСОВ, роботодавці Лілія БОРТИЧ (ПП «Югро» ), Марія ТИМІНСЬКА (ФОП «Тимінська М.І.»), Віталій ПОТЕРЕЙКО (ПП "АГРО-ВЕСТ-КОМ"), представник корпорації "Сварог Вест Груп" Станіслав САРАНЧУК, заступник директора Дністровської філії Чернівецького обласного центру зайнятості Ярослав ГРИЦУК, в.о. директора Кельменецького професійного ліцею Ярослав ЧУРА та його заступниця з навчально-виховної роботи Любов ПЕРСТИНЧИК.
⚡ Під час дискусії обговорено питання соціального партнерства з районною військовою адміністрацією, співпраці з Кельменецькою територіальною громадою, озвучено погляди роботодавців на розвиток людського капіталу в районі.
✅Окрім того, присутнім доведена інформація про ваучер на навчання від Центру зайнятості, який дає право на перепідготовку за робітничою професією та обговорено питання виробничої практики, елементи дуальної системи навчання, підписання договорів: співпраці у період воєнного стану.
📝На завершення зустрічі представники влади та роботодавці запевнили у підтримці та допомозі в розвитку професійної освіти, адже головна місія закладів професійно-технічної освіти – забезпечити ринок праці необхідними кадрами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь