Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

​​​​​​​Привітання начальника районної військової адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА з Міжнародним днем захисту дітей.

Дата: 01.06.2023 11:03
Кількість переглядів: 59

Фото без описуПривітання начальника районної військової адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА з Міжнародним днем захисту дітей.
      Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято - Міжнародний день захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє - головний обов'язок батьків, суспільства та держави. 
     В Дністровському  районі, на територіях 10 громад,  проживає 28692  дитини. В районі функціонує  2  дитячих будинки сімейного типу, (в яких виховується 12 дітей), 14 прийомних сімей, (в яких перебуває – 25 дітей), 4 патронатні сім’ї (11 дітей), а також 128 дітей під опікою, піклуванням.
      Діти – це квіти Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, а дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, пора сподівань та мрій.
     Сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей. Наші діти  вимушені ховатися у бомбосховищах від атак росіян, тисячі дітей, викрадено, відірвано від рідних і незаконно депортовано на територію росії,   жертвами агресії стали щонайменше чотириста вісімдесят три дитини, завдано важких поранень близько тисячі юних українців, а також зруйновано мільйони осель і доль, більше 1,3 тис. шкіл. 
      Будь-яка дитина заслуговує на мирне дитинство, насичене теплом і турботою близьких,  а  українські діти з вини росії втратили дитинство.  І  сьогодні ми воюємо не тільки за  нашу державу, за її майбутнє, а й  за наших дітей, за їхню волю і за їхню долю, за Україну, яку залишимо їм.
      Бажаю всім нашим дітям миру, міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!
      Нехай ваше дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра! Зростайте здоровими та радісними, прославляйте свої родини і рідний  край!
З повагою,
начальник районної 
військової адміністрацій                               Віталій ЯКУБЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь