Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Кельменецькій громаді провели виїзну акцію «День здоров’я» 

Дата: 21.06.2023 16:39
Кількість переглядів: 128

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису👩‍⚕️👨‍⚕️ДУ«Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» спільно з ОКНП "Чернівецький обласний медичний діагностично-реабілітаційний центр", за участі КНП «Кельменецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Кельменецької селищної ради, Дністровської районної філії ДУ «Чернівецький ОЦКПХ МОЗ України», а також за сприяння Дністровської РВА, Кельменецької селищної ради організували своєрідне медичне містечко на площі Героїв Небесної Сотні в смт Кельменці.
👉Всі охочі жителі громади мали можливість безкоштовно скористатися медичними послугами.  Провакцинувалися від COVID-19 п’ятеро осіб, від дифтерії та правцю – шестеро осіб. Виміряли рівень глюкози у крові 57 людей, артеріальний тиск – 55. Протестувалися на ВІЛ, гепатити В/С 84 особи. Здійснили УЗД 26 особам, електрокардіограму – 27. Проконсультувалися із невропатологом 25 людей, з дерматологом – 25 , із терапевтом – 50. Фахівці також здійснили забір крові на біохімічний та загальний аналізи у 56 осіб.
👩‍👦‍👦Для найменших відвідувачів була створена дитяча зона, де вони мали змогу малювати і гратися. А також діти отримали у подарунок розмальовки, книжечки, олівці, фломастери, повітряні кульки та смаколики.
☝️Відрадно, що навіть в такий складний час на державному рівні дбають про те, щоб медичні послуги були наближені для населення.
🇺🇦 Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь