Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 23 червня 2023 року, в смт Кельменці Кельменецької ТГ під керівництвом заступниці начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Юлії ГРИЦКУ-АНДРІЄШ, за участі начальника управління ОВА Олени БОДНАР та першої заступниці начальник

Дата: 23.06.2023 16:02
Кількість переглядів: 53

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

‼️Сьогодні, 23 червня 2023 року, в смт Кельменці під керівництвом заступниці начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Юлії ГРИЦКУ-АНДРІЄШ, за участі начальника управління ОВА Олени БОДНАР та першої заступниці начальника Дністровської районної військової адміністрації Наталії РЕШЕТНІК відбувся семінар-практикум для працівників структурних підрозділів у сфері культури та мистецтва, а також працівників музеїв, бібліотек та клубних закладів громади.

👥Семінар проведено з метою покращення співпраці працівників у сфері культури з обласним управлінням культури. Йшлося зокрема про діяльність та роботу мистецьких шкіл, музейної справи та бібліотечної статистики і актуалізації бібліотечних фондів.

👉Кожна із порушених тем була актуальною і вагомою, адже питання культури відіграє ключову роль для розвитку держави і її народу. Це наше надбання і гордість, особливість і код нації. Те, що відрізняє і вирізняє нас з поміж інших світових культур, спадок, який ми зобов’язані зберегти і передати своїм нащадкам. На цьому наголосила заступниця начальника Чернівецької ОВА Юлія ГРИЦКУ-АНДРІЄШ. Юлія Петрівна також додала, що робота у сфері культури ведеться, йде залучення не бюджетних коштів для її розвитку: це і транскордонне співробітництво, і створення та залучення різних фондів. Також Юлія Петрівна побажала плідної роботи всім присутнім і запросила до співпраці.

👆Начальник управління культури ОВА Олена БОДНАР звернула увагу на першочергові завдання. Зокрема про створення туристичних магнітів, перейменування вулиць в процесі декомунізації, створення центрів надання культурних послуг. Також наголосила на важливості відродження традиційної культури, збереженні культурної спадщини, списанні російськомовної літератури, розвитку талановитої молоді та участі у різноманітних грантах.

🔥Ми бачимо, що підлий російський загарбник століттями намагається знищити і викорінити все українське, стерти з планети як державу і народ. Але у нього це не вдасться. Ми віримо, що правда і добро неодмінно переможуть. Україна не лише вистоїть, а й відродиться та прославиться на цілий світ. Тому кожен воює на своєму фронті, чи то зі зброєю в руках, чи то із книгою, чи іншими доступними і необхідними методами.

🇺🇦Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь