Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємець з Чернівців в рамках програми єРобота створює сумки та аксесуари у «стилі мілітарі»

Дата: 14.07.2023 11:51
Кількість переглядів: 58

Фото без описуМаксим Коровін займається підприємництвом з 2014 року, з 2017 року –виробництвом виробів зі шкіри.

З березня 2022 року підприємець створює  амуніцію для військових. За цей час створили широку лінійку продуктів - ремені для зброї, підсумки, РПС, каремати та багато іншого.

Підприємець вирішив скористатися урядовою програмою єРобота «Власна справа» та розширити асортимент продукції та створити лінійку сумок та аксесуарів у «стилі мілітарі».

  •  Ми хочемо і можемо створити робочі місця, щоб виготовляти більше. Обладнання та матеріали будуть використовуватись при виготовлені сумок, органайзерів та інших аксесуарів для військових, які повернуться до звичайного життя, і їм всеодно буде близька «мілітарі» тематика. То ж ми будемо виготовляти інші предмети зі схожих матеріалів і у «мілітарі» тематиці - зазначає Максим Коровін.

 

За кошти гранту підприємець закупив обладнання, матеріали та фурнітуру, вже створив два нових робочих місця та взяв працівників.

У планах підприємця розробити не менше 10 нових товарів, запатентувати свої унікальні розробки та продавати товари не лише в Україні але і за кордон через фулфілмент центри та маркетплейси.

Нагадуємо, що подати заявку за програмою урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» знаходиться тут.

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на нашому порталі у розділі «Грант для ветеранів». Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України. 

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь