Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні День українських миротворців!

Дата: 15.07.2023 08:35
Кількість переглядів: 38

Фото без опису🗓️Сьогодні День українських миротворців!

☝️Дата обрана невипадково. Саме 15 липня 1992 року на прохання Генерального секретаря ООН два літаки з 42 військовослужбовцями ЗСУ на борту вилетіли до Боснії. Так почалась історія участі національного миротворчого контингенту у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки.

🌍Українські військові не лише захищають власну землю від російського агресора, а й виконували завдання в найгарячіших точках світу. Участь наших військових у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки зміцнила авторитет України як надійного партнера на світовій арені.

🇺🇦За роки незалежності понад 45 тисяч військовослужбовців Збройних Сил України виконували завдання з підтримання миру й безпеки у більш ніж 25 міжнародних операціях у різних регіонах планети та у 18 різних країнах світу.

🤝Безмежно вдячні, вам, українські миротворці, за відвагу, героїзм й неоціненний вклад у забезпечення миру та безпеки у світі. А сьогодні ви на території нашої держави продовжуєте виконувати свою благородну місію.

Ми віддаємо шану відданості та жертовності військовослужбовців за нелегку, проте дуже важливу справу. Схиляємо голови перед героями, які віддали своє життя під час миротворчих операцій. 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь