Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За рахунок грантової програми єРобота у с.Мамаївці започатковується сімейний бізнес з виготовлення меблів

Дата: 24.07.2023 10:36
Кількість переглядів: 56

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Олексій Дмитрієнко з с.Мамаївці реалізував свою мрію завдяки урядовій програмі єРобота «Власна справа», започаткував з дружиною сімейний бізнес - виготовлення меблів за індивідуальним замовленням клієнтів.

Грантові кошти підприємець використав для облаштування офісу-магазину. Частину грантових коштів підприємець витратив на закупівлю сировини, обладнання та рекламу.

  • Офіс - це буде візитна картка нашого бізнесу. Хочемо щоб клієнти могли побачити виставкові предмети інтер’єру та сучасну фурнітуру в дії,  детально могли все розглянути та сформувати замовлення, - зазначає підприємець.

Перші свої меблі Олексій виготовив майже 5 років тому, за цей час багато навчався, виготовив багато меблів для своїх рідних, друзів та близьких знайомих.

Його дружина Людмила буде допомагати з дизайном меблів та налагоджувати співпрацю із клієнтами.

З початку липня підприємець вже розпочали виробництво меблів, є вже четверо клієнтів, над дизайном та проєктуванням яких працює подружжя.

30 липня у с.Мамаївці відбудеться відкриття офісу-магазину поруч із майстернею. З вересня до роботи приступлять двоє працівників.

Нагадуємо, що подати заявку за програмою урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» знаходиться тут.

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на нашому порталі у розділі «Грант для ветеранів». Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України. 

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь