Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 25 липня 2023 року, начальник Дністровської районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО спільно з начальником ГУ ДСНС України в Чернівецькій області Сергієм МИХАЙЛЮКОМ взяв участь у міжрегіональних навчаннях з відпрацювання навичок щ

Дата: 25.07.2023 16:40
Кількість переглядів: 84

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

‼Сьогодні, 25 липня 2023 року, начальник Дністровської районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО спільно з начальником ГУ ДСНС України в Чернівецькій області Сергієм МИХАЙЛЮКОМ взяв участь у міжрегіональних навчаннях з відпрацювання навичок щодо реагування на небезпечні події на воді.

👩‍🚒У заході брали участь особовий склад Дністровського РВ ГУ ДСНС України в Чернівецькій області, державні пожежно-рятувальні загони, частини та пости, спеціалісти підводного розмінування ГУ ДСНС України у Хмельницькій області та гірського пошуково-рятувального відділення частини спеціальних та аварійно-рятувальних робіт АРЗ СП Буковини та Хмельниччини.

🚣‍♂На навчаннях було відпрацьовано порядок дій особового складу під час різних екстремальних ситуацій, перевірено готовність сил та засобів до оперативного реагування на надзвичайні події, що виникають на водних об'єктах та надання першої медичної допомоги потерпілим, у разі необхідності. Також було проведено навчання з підводного розмінування.

☝Метою подібних занять є вдосконалення професійних навичок та вмінь у рятувальників для подальшого застосування у службовій діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь