Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Колектив Дністровської РВА разом з начальником Віталієм ЯКУБЕНКОМ взяв участь в заході до Дня Української Державності, який підготували та провели працівники Кельменецької центральної публічної бібліотеки

Дата: 28.07.2023 14:25
Кількість переглядів: 57

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

💛Багата історія України напряму повʼязана з Володимиром Великим, який 28 липня 988 року охрестив Русь і тим самим долучив її до європейської цивілізації. Це історія боротьби, бо впродовж багатьох століть українці боролися за утвердження своєї державності і борються досі.

‼️Колектив Дністровської районної військової адміністрації разом з начальником Віталієм ЯКУБЕНКОМ взяв участь в історико-патріотичному акценті «Земля на ймення Україна, як заповідь в моїй душі», який підготували та провели працівники Кельменецької центральної публічної бібліотеки до Дня Української Державності.

👆« Для нашого народу власне поняття державності наповнене повітрям України, її бездонним блакитним небом, безмежними просторами полів, щедрістю лісів, садів, виноградників… Це українські пісні, що летять у небо вільними птахами, найстаріша в Європі Конституція, та це безмежна людська доброта та душевна щедрість, здатність безкомпромісно захищати рідну землю – навіть ціною власного життя», - підкреслив Віталій ЯКУБЕНКО.

👉Сьогодні Україна відстоює свою державність на полях битв із жорстоким агресором – росією, яка розв’язала проти нашої країни широкомасштабну війну.Ми відвоюємо право українського народу на власне існування, на державність та незалежність.Ми обов’язково переможемо.Тому що в наших жилах тече кров героїв минулого, які билися на полях боїв за волю нашої України.

🏠Ми відбудуємо все, що зруйновано.

😡Ми нічого незабудемо.

💔Не пробачимо…

🇺🇦 І повстане з попелу незалежна Україна – найкраща пам’ятка героям усіх поколінь, які віддали за це свої життя. Та найкращий спадок нащадкам, заради яких ми йдемо до Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь