Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагадуємо, що з червня 2023 року при Дністровській районній військовій адміністрації діє Координаційний центр підтримки цивільного населення

Дата: 01.08.2023 12:34
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

🇺🇦 Захист цивільного населення в умовах воєнного стану - важливий крок держави для підтримки громадян та турботи про них у такий складний час.

📢 Нагадуємо, що з червня 2023 року при Дністровській районній військовій адміністрації діє Координаційний центр підтримки цивільного населення, який надає допомогу постраждалим від війни, зокрема, внутрішнім переселенцям, ветеранам, особам з інвалідністю, учасникам Революції Гідності, людям, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, родинам військовослужбовців, загиблих захисників України, військовополонених та зниклих безвісти і жителям району, які опинилися в складних життєвих обставинах.

👉За час роботи Центру за допомогою звернулись 17 осіб. Серед них - 2 особи є мешканцями району (багатодітна родина та опікун дитини) і 15 внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій.

➡️Фахівці Координаційного центру підтримки цивільного населення швидко і оперативно реагують на певні ситуації і виклики, а також надають допомогу громадянам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, зумовлених війною.

‼️Для вирішення питань соціального захисту, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги звертайтесь до Координаційного центру підтримки цивільного населення, який розташований поряд з управлінням соціального захисту населення районної військової адміністрації в приміщенні Кельменецької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь