Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі проводяться інформаційно-просвітницькі заходи з протидії торгівлі людьми

Дата: 02.08.2023 13:41
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

‼️ Протягом двох тижнів з 24.07.2023 по 06.08.2023 в районі проводяться інформаційно-просвітницькі заходи з протидії торгівлі людьми, які підвищують рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми  і привертають  увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також сприяють активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.
👉Сьогодні, 2 серпня 2023 року, відповідальна особа за проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, начальник відділу підтримки сім’ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Віолета БИНДА взяла участь у семінарі для безробітних «Ризики нелегальної трудової міграції», який відбувся у  Дністровській районній філії Чернівецького обласного  центру зайнятості.
➡️Учасники семінару обговорили обставини, за яких можна потрапити у трудове або сексуальне рабство та ознайомили з   умовами,  за  яких можна погоджуватись на працевлаштування  чи вимушений переїзд на тлі ескалації війни в Україні.  
🇺🇦Держава надає психологічну, соціально-педагогічну, соціально-медичну, юридичну підтримку особам, які постраждали від торгівлі людьми та допомогу у працевлаштуванні і перекваліфікації, виходячи з особистих потреб постраждалої особи.Також передбачено одноразову матеріальну виплату.
💙💛Наразі особливо важливо бути уважними до уразливих категорій населення та спільними зусиллями робити все можливе аби убезпечити себе та наших громадян від потрапляння до ситуації торгівлі людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь